Βράβευση ΦΟΔΣΑΚΜ για την Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση πολιτών στα GREEK GREEN AWARDS

Θεσσαλονίκη, 31/03/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με δυναμική και επιτυχημένη συμμετοχή έδωσε το παρών ο ΦΟΔΣΑ ΚΜ στην 4η διεθνή έκθεση ‘’Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος” αποσπώντας βραβείο στην Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση πολιτών, ανάμεσα στις 101 υποψηφιότητες που κατατέθηκαν στην Επιτροπή Αξιολόγησης των Greek Green Awards 2022». Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ ΚΜ Μιχάλης Γεράνης : «το βραβείο αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς, είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας , όλης της Αυτοδιοικητικής Οικογένειας της Κεντρικής Μακεδονίας και των στελεχών του ΦΟΔΣΑ που πραγματικά με εργατικότητα έχουν βάλει σε πρώτη προτεραιότητα την ενημέρωση των πολιτών».

Στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία που για τρεις ημέρες, μετατράπηκε σε ένα εργαστήριο καινοτομίας, προβάλλοντας ό,τι πιο σύγχρονο έχουν να επιδείξουν οι πράσινες τεχνολογίες, ο ΦΟΔΣΑ έβαλε το δικό του λιθαράκι παρουσιάζοντας καλές πρακτικές αλλά και το στοίχημα του για την έξυπνη ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων.

Περισσότεροι από 220 ομιλητές, είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να αναδείξουν κάθε πτυχή για θέματα αιχμής που απασχολούν τον τομέα του περιβάλλοντος μέσα από 32 ημερίδες και workshop, ενώ Χιλιάδες επισκέπτες αλλά και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το Εξωτερικό ενημερώθηκαν για το «σήμερα» και το «αύριο» της κυκλικής οικονομίας και των smart cities.

Στα εγκαίνια της έκθεσης , μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν εκ μέρους της Πολιτείας: Ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Μανώλης Γραφάκος, ο βουλευτής Βʼ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Σωκράτης Φάμελος, η βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής και Αν. Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας Κοινοβουλευτικής Ομάδας  ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Χαρά Καφαντάρη, η πρόεδρος Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος της Βουλής κ. Διονυσία Θεοδώρα  Αυγερινοπούλου, Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Ενέργειας, Κλίματος, Περιβάλλοντος & Κυκλικής Οικονομίας κ. Γιώργος Κρεμλής, η επικεφαλής του θεματικού Τομέα Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρυσαυγή Ατσιδάκου, η αρχιτέκτων και συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιου Μπακογιάννη, κ. Καλλιόπη Παπαδάκη.

 

Κοινοποιήστε αυτή την είδηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
error: