ΣΜΑ Ευκαρπίας

Θέμα: Μιχάλης Γεράνης «Είμαι περήφανος αλλά και δικαιωμένος σήμερα που κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας ο ΣΜΑ Ευκαρπίας, ένα έργο που η πόλη το απαιτούσε και το περιβάλλον το χρειάζεται »

Σήμερα οι εργαζόμενοι του ΣΜΑ Ευκαρπίας μαζί με τον Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Γεράνη Μιχάλη, έσβησαν το κεράκι για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Πολυπόθητου ΣΜΑ. Μια συμβολική κίνηση για να γιορταστεί το γεγονός και όπως είπε ο Πρόεδρος Μιχάλης Γεράνης: Χαίρομαι που σήμερα βρισκόμαστε εδώ, απολαμβάνουμε τα οφέλη αυτού κομβικού έργου για την υλοποίηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού στην διαχείριση των απορριμμάτων της Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης.

H προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί πλέον μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις παγκοσμίως και το έργο αυτό είναι η πιο απτή απόδειξη ότι προχωράμε από τα λόγια στα έργα. Ένα έργο που προστατεύει το περιβάλλον, τη δημόσια
υγεία, βελτιώνει την ποιότητα ζωής όλων μας. Πλήρως εναρμονισμένο με όλες τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής νομοθεσίας. Τα οφέλη ενός τέτοιου έργου δεν είναι απλά μια θεωρητική προσέγγιση. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται το όφελος στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό όταν δεν θα δουν τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας που πληρώνουν μέσω της ΔΕΗ να αυξάνονται. Ένα έργο διαρθρωτικό που θα συμβάλλει στην γενικότερη ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας με πολλούς άμεσους και έμμεσους τρόπους.

Ένα έργο Πολιτισμού, για αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν και δουλεύουν για αυτό. Ιδιαίτερα όμως για όσους δούλεψαν από χρόνια για να φτάσουμε στο να πάρει σάρκα και οστά το συγκεκριμένο έργο και εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου αλλά και τον Πρώην Πρόεδρο της ΠΕΔ Δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών τον Σίμο Δανιηλίδη που αναγνώρισαν και υποστήριξαν πιστά τον σχεδιασμό και την αναγκαιότητα του έργου.
Επίσης Τον Δήμαρχο Θέρμης τον Θόδωρο Παπαδόπουλο με τη θητεία του ως
Αντιπρόεδρος στο σύνδεσμο αλλά και με την εμπειρία των τόσων ετών που εξυπηρετούσε την Θεσσαλονίκη στο χώρο των Ταγαράδων. Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα που βοήθησε τα μέγιστα στην χρηματοδότηση και τέλος τον Υπουργό και πρώην μέλος των διοικήσεων του Συνδέσμου τον Σωκράτη Φάμελο.

Παρακαλούμε για την ανάρτηση ή δημοσίευση – Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Κοινοποιήστε αυτή την είδηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
error: