Έναρξη διάλογου για δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

                               Θεσσαλονίκη, 14/1/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Έναρξη διαλόγου για δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης μεταξύ του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Αστυνομίας»

Η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας μεταξύ του ΦΟ.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας και Ελληνικής Αστυνομίας, με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του αστυνομικού προσωπικού σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ και τον Πρόεδρο του ΦΟ.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μιχάλη ΓΕΡΑΝΗ.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες επίσης, ο Πρόεδρος του Ομίλου Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, κ. Δημήτρης ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ, ο Γενικός Γραμματέας του Ομίλου Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, κ. Βαγγέλης ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, κ. Γεώργιος ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΦΟ.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας, κ. ΓΕΡΑΝΗΣ, «στόχος μας είναι η ανατροπή κάθε νοοτροπίας που μας κρατάει πίσω στα περιβαλλοντικά ζητήματα, παρότι το δυσκολότερο πράγμα να αλλάξει σε έναν άνθρωπο είναι η νοοτροπία, η συνήθεια. Όταν όμως συμβεί́ η αλλαγή, συνηθώς γράφεται ιστορία, και εμείς θέλουμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από καλές πρακτικές αλλά και την ευαισθητοποίηση – ενημέρωση σε όλη την Κεντρική Μακεδονία».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, κ. ΣΚΟΥΜΑΣ, ανέφερε πως «ήρθε η ώρα η Ελληνική Αστυνομία να δώσει μαθήματα περιβαλλοντικής συμπεριφοράς, αφού αποτελεί́ έναν από τους πρώτους φορείς του Δημοσίου που έχει εντάξει στην καθημερινότητά του την ανακύκλωση».

Κοινοποιήστε αυτή την είδηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
error: